Back to Question Center
0

Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten Die Gevaarlijk Zijn Voor Uw Content Marketing

1 answers:

Zoekmachines helpen u om de aandacht van nieuwe kijkers, lezers en luisteraars vaste te leggen, maar in de meeste gevallen bent u het grootste obstakel dat zoekmachines niet verhindert uw inhoud hoog te rangschikken op zoekresultaten.

De moteur stelt u dans staat om uw inhoud wereldwijd alleen te tonen als vrij est van fouten die de richtlijnen van zoekmachines en gebruikerservaring kunnen ondermijnen.

Lisa Mitchell, directrice de la gestion de la réussite des clients, porte sur le vol de marchandises, porte de gedefinie Semalt Services numériques, om ervoor te zorgen daté zoekmachines de gewenste inhoud geeft.

1 - hr case management software. Korte inhoud

U moet ervoor zorgen dat uw inhoud grondig est omme voldoen aan de zoektocht naar verschillende zoekopdrachten. Google verkiest uitgebreide inhoud, omdat het op zoek est naar belangrijke gegevens die aan hun eisen voldoen. De gemiddelde inhoudslengte dient ongeveer 2400 woorden te zijn om ervoor te zorgen dat het concreet est dat lezers positieve gedachten hebben over de inhoud.

2. Afwezigheid van beeldvorming van ontwerpparameters

Le site Web verkoopt slecht aan nieuwe lezers dans vergelijking rencontré des sites Web à jour, die een aantrekkelijke esthetische waarde hebben. Pagina's met geen denkbeeldige of ontwerpelementen worden niet door gebruikers dans Google begunstigd, waardoor u geen competentievoordeel heeft.

Elementen die zijn ontworpen om teksten te breken, zorgen ervoor dat de langer op de pagina blijven, iets waarmee Google de rangschikking van de betreffende inhoud verhoogt.

3. Spelfouten d'inhoudsfouten

Ondanks het feit dat inhoud, evenals foutfoutfouten, niet als SEO-factoren worden aangemerkt, beïnvloeden ze uw geloofwaardigheid negatief en wordt u geassocieerd met.

4. Afwezigheid van inhoudsonderbrekingen

Het est belangrijk om de aandacht van de lezer porte een bepaalde inhoud continuer à herhalen omdat de meeste lezers een zeer korte aandacht hebben. Porte de teksten op te scitsen behulp van aanwijzingen zoals onderverdelingen, afbeeldingen en lijsten, wordt ervoor gezorgd dat de aandacht van de lezer wordt vastgelegd en uiteindelijk ervoor zorgt dat zoekmachines de inhoud opmerken.

5. Gebruik lange paragrafen van tekst

Lang paragrafen maken verveling en krijg je lezers van je pagina af. Zorg ervoor dat paragrafen korter zijn, als een tussenkomst om ervoor te zorgen dat de aandacht van de lezers wordt vastgelegd.

6. Liens Afwezigheid van uitgaande

De geloofwaardigheid van inhoud die wordt bereikt porte het gebruik van uitgaande liens en bronnen, est van groot belang voor de lezers. Google herkent ook de geloofwaardigheid van inhoud dans SEO-experimenten tonen aan dat pagina die porte uitgaande liens worden gedomineerd beter presteren dans het zoekproces.

7. Afwezigheid van promotie

Het creëren van een uitgebreide inhoud die van uw concurrent zorgt er niet voor dat het nummer 1 wordt gerangschikt. Vous pouvez consulter le contenu de cette page pour en savoir plus SEO-indicatoren te geven, zoals sociale aandelen en liens.

8. Afwezigheid de CTA's en optimalisatie

Het instellen van de standaardinstellingen voor de méta-gegevensbeschrijvingen in titels van uw hinoud est een SEO-fout die kan worden vermeden door ervoor te zorgen dat de beschrijving in inhoudstitel is geoptimaliseerd.

Conclusion

Porte het vermijden van de bovenstaande acht algemene mislukkingen de SEO, slaagt u erin om ervoor te zorgen dat uw inhoud in overeenstemming est rencontré de behoeften van de zoekmachine. En niet toevallig zal het verkeer op uw pagina stijgen

November 24, 2017