Back to Question Center
0

Wat Zijn De Outils Voor Concurrentanalyse? Semalt Biedt De Antwoorden

1 answers:

Si vous êtes encore en train d'écrire sur ce site, n'hésitez pas à nous contacter pour plus d'informations sur ce site. Porte het kennen van de SEO-zoekwoorden meurent dans hoge eisen zijn, kunt ue SEO-stratégie creëren die uw concurrentievermogen verbetert rencontré andere sites, waaronder het gebruik van bepaalde zoekwoorden et afwijzing van anderen. Een analyse van SEO-concurren helping u om de prestaties van uw site dix opzichte van uw concurren te achterhalen en nieuwe ideeën te ontwikkelen om meer verkeer te krijgen porte de fouten van uw concurren te verbeteren - bulletin de paie exemple.

Lisa Mitchell, de Customer Success Manager van Semalt Services numériques, heeft gereedschappen en stappen beschreven die u kunt gebruiken om een ​​bruikbare SEO-concurranalyse te ontwikkelen.

Identificador de zoekwoorden om te analysen wie je bent tegen

De meeste mensen weten niet dat SEO-concurren gegevens beschikbaar zijn en makkelijk te controleren. Er zijn veel tools die kunt gebruiken zoals Similar Web, SEMRush en SpyFu om de zoekwoorden die door ww concurren worden gebruikt te tonen om te rangschikken. Voer gewoon de l'URL de site Web de je concurrent en dans le hebt alles van de gebruikte zoekwoorden, de la position de mon concurrent dans les zoekmachines, de l'hoeveelheid verkeer et de l'information

SEMRush est un best-seller gereedschap omdat het betaalbaar est en de meest nauwkeurige gegevens biedt.

Zoek SEO-concurren

Het beste hulpmiddel om de sites classement het hoogst dans zoekmachine resultaten vinden voor specifieke zoekwoorden est AWR Cloud. Dit gereedschap geeft u ook hen ej van van tendancesites en de ranking inhoud. Wat nog meer? Met het hulpprogramma kunt u de gegevens, inclusief de zoekwoorden en URL, exporten naar een .xls-document voor analyser.

Ga porte Top Sites de classement

Zodra u de haut classement des sites hebt gevonden, moet u een diep onderzoek doen porte gebruik te maken van deze belangrijke SEO kenmerken:

  • Identificateur de titel tags om te zien hoe uw concurrent SEO-zoekwoorden gebruiken in de titels en subkoppen van pagina
  • Bepaal soorten inhoud, dat wil zeggen de soort inhoud op de site, verkooppagina's, bestemmingspagina's, productpagina's in blogartikelen.
  • Definieer interne koppeling om van Achterhalen der van gerangschikte pagina van de homepage de l'opere de andere pagina op de zijn gekoppeld
  • Ontdek hoe de inhoud est gestructureerd, d.w.z. de site lange inhoud heeft, hoe ze bulletielijsten de korte paragrafen gebruiken.

Porte teinte de hoe de sites Web de concert avec zijn gestructureerd, kunt de sterke et zwakke punten de uw concurrenten vinden.

Contrôleur de liens simultanés

Het krijgen van andere sites om terug te koppelen aan jou ee veel voorkomende SEO praktijk. Het controleren van uw concurrentwebsites om e zien hoe ze rencontré des sites andere koppelen est een effectieve manier de tous les backlinks eigen eigen verbeteren.

Het Majestic SEO-gereedschap heeft de grootste index der alle beschikbare onderzoeksinstrumenten, in u kunt het gebruiken om het type, in hond op op de websites de uw concurren te controleren, bij te houden aan de vertrouwensstroom, de citaatstroom in de ankertekst.)

Vous pouvez télécharger Moz gebruiken voor domeinautoriteit en pagina-autoriteitscontroles van de top rankingsites

Conclusion

SEO est steeds veranderend, rencontré nom zoekmachines die hun algoritmen updaten constante. Dit zal de concurrentie verhogen, et het zal niet gemakkelijk zijn om te rangschikken. U kunt echter uw site web fr SEO-prestaties verbeteren porte uw concurren te bestuderen behulp van concurrentanalyse.

Met de tools kunt u de sterke en zwakke punten van uw concurrenten bestuderen om te weten waar u moet verbeteren de verminderen. Nous vous invitons à visiter le site de notre site web

November 26, 2017